Information om bingo.com

De flesta har nog någon gång spelat bingo i sitt liv och då kanske köpt hem en lott för att sitta och spela framför TV:n. Trots att tiderna förändras kan du fortfarande spela klassisk bingo på ett modernare sätt, nämligen online. Idag finns det ett hundratal olika spelsajter där de flesta främst riktar in sig på slotspel. Spelsajten Bingo.com erbjuder däremot spelare att spela bingo medan de sitter hemma i soffan eller är på väg till jobbet.

Hur du spelar
Det är väldigt enkelt att börja spela hos Bingo.com. Du behöver först och främst skapa ett konto och sedan göra en insättning. Därefter behöver du välja vilken typ av bingo du vill spela: 75-bollsbingo, 90-bollsbingo eller mönsterbingo. När du gjort ditt val är det dags att bege sig till spelets onlinebingorum och vänta på att spelomgången skall dra igång. För nybörjare erbjuds det ett exklusivt nybörjarrum där du får lära dig grunderna för att spela bingo. Det bästa av allt är att du får en 14 dagars gratisperiod där du kan spela gratis men vinna riktiga vinstpengar.

Lojalitetsprogram
För lojala spelare finns det ett så kallat lojalitetsprogram som är till för att belöna återkommande spelare, perfekt för dig som gillar att spela mycket. Ju mer du spelar desto mer stiger din lojalitetsmätare. När din lojalitetsmätare är full tas du till nästa nivå där du får chansen att snurra på ett lojalitetshjul. Du får en vinst för varje snurr du gör på hjulet och ju längre in på hjulet du kommer desto större blir vinsterna, det finns till och med en jackpott att vinna.

Olika vinster
Medlemmar har möjlighet att vinna flera olika typer av vinster. Du kan exempelvis vinna alltifrån free spins, pengar, värdekuponger till elektroniska prylar eller varför inte en lyxresa. Möjligheterna är oändliga hos Bingo.com och ju mer du spelar, desto större är chansen att du vinner. Du kan hela tiden kontrollera vilken nivå din lojalitetsmätare ligger på. Det planeras även fler sätt att öka sin lojalitetsmätare som kommer lanseras i framtiden. Jackpottar kanske kopplas samman med slotspel men du kan även vinna jackpottar när du spelar bingo. Exempelvis går en liten del av summan du betalar för en bricka till spelets jackpott. Det är en så kallad progressiv jackpott vilket innebär att den växer ju fler som spelar. Förutom den progressiva jackpotten finns det även fasta jackpottar. Spelare behöver då ha en full bricka där det måste finnas ett bestämt antal bollar. Värt att komma ihåg är att varje rum har sin egna fasta jackpott och det finns även ”Community-jackpots”. Dessa jackpotts går ut på att de spelare som utlöser själva jackpotten tilldelas en viss procent men även de som köpt brickor i det vinnande bingospelet tilldelas några procent av jackpotten.

Sammanfattning
Vinstmöjligheterna är oändliga när du spelar bingo och är du ute efter ett enkelt men underhållande spel har du kommit rätt. Här kan du luta dig tillbaka och vänta på vinsten utan att ens behöva göra något under spelomgången. Det finns ett flertal sätt att vinna på och flera olika jackpottar som kan ge dig rejäla vinster.